Steaua fără nume de Mihail Sebastian

Ateneul Tătărași vă așteaptă Sâmbătă, 16 Aprilie 2016, de la ora 19.00, la a șasea reprezentație a spectacolului „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, în regia și versiunea scenică semnate de Andrei Ciobanu.

Preț bilet: 20RON bilet standard, 15RON bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri
Durata piesei: 1h 50 min (fără pauză)
Biletele pot fi achiziționate de la casieria Ateneului Tătărași.

Rezervările sunt valabile până Vineri la ora 16:00. În cazul neprezentării în acest termen, acestea nu vor mai fi valabile.

„<<Fata fără zestre>> e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, v-il recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Spectacolul este produs cu sprijinul Business Division Group partener Orange și Top Ice.

Distribuție:
Bogdan Matei – Marin Miroiu
Cezara Fantu – Mona
Cristian Gheorghiu – Radu Udrea
Ana Hegyi – Domnișoara Cucu
Genovel Alexa – Grig
Ionuț Gînju – Șeful de gară
Dragoș Stan – Ichim
Alexandra Gîtlan – Eleva

Scenografie: Cătălin Târziu
Compoziție muzicală: Dan Spînu
Light design: Lucian Țurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *