Sfintii Mihail

Data:  8 noiembrie 2015

Ora: 19.00

Preț bilete: 15 lei/ bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri: 10 lei

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril! Și pentru ca sărbătoarea să fie și mai mare, Ateneul Tătărași oferă primilor 30 de sărbătoriți bilete la prețul de 5 lei. Oferta este valabilă numai pe bază de carte de identitate!

Ateneul Tătărași invită publicul duminică8 noiembrie 2015, de la ora 19.00, la o altă reprezentație a spectacolului de teatru „Frumos este în #septembrie la @Veneția”, de Teodor Mazilu, regia și scenografia Adrian Tamaș.

 

Distribuție:

Ana Hegyi,

Beatrice Volbea,

Cătălin Cucu,

Arun Cotic

 

Coregrafie: Beatrice Volbea

Videoconcept: Ioana Bodale, Andrei Cozlac

Afiș: Ioana Bodale

 

Cuvântul regizorului:

„Un tânăr și o tânără se cunosc şi se plac în Veneţia italiană. Peste douăzeci de ani ei sunt deja maturi, ei sunt deja un cuplu de succes, rodat, şi îşi rememorează uneori trecutul încărcat de reproşuri în apropierea lacului Veneţia din Iaşi. La fel ca orice sistem de obiecte fizice, un cuplu îşi are entropia lui implicită. Idila tinerilor puţin snobi, puţin sfertodocţi din Frumos este în septembrie la Veneţia îşi consumă ritualic sfârşitul plin de compromisuri în Inundaţia, o avalanşă a bunurilor materiale care anesteziază orice fărâmă de umanitate. Timpul erodează asemenea apei din peşteri: încet-încet un început de poveste de iubire se metamorfozează într-un coşmar care îi hrăneşte cu întuneric pe cei doi protagonişti. Procesul de alienare dintre Olga şi Emil se desfăşoară totuşi în salturi şi hopuri de replici comice în care cei doi îşi dispută întâietatea în orice, de la artă până la compromisurile consumerismului. Pentru că a fi capabil de compromisuri înseamnă a iubi viaţa”, Adrian Tamaș, regizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.